Viking custom made Bekijk groter

Viking custom made

Nieuw product

Een Custom Made is het ultieme Viking product voor de zeer gevorderde schaatser.

Alles is mogelijk; een harde of een zachte contrefort, wel of geen thermoplast, 100% stijf of met genoeg torsie, een smalle, brede of skeeler leest, met snij vaste sok of buckle. In elke gewenste kleur of uitvoering wordt de schoen op uw wensen afgestemd!

Meer details

100 Items

1 250,00 € incl. BTW

Meer informatie

Viking voorziet sinds jaar en dag de Top van de schaatswereld van kwalitatief hoogwaardige schaatsen. Sinds de jaren '90 maakt Viking voor de Internationale top sport handgemaakte, op de voet aangemeten schaats schoenen. Sinds een aantal jaar kunnen ook particulieren bij Viking terecht voor deze handgemaakte schaats schoenen van hoogwaardige materialen, geheel afgestemd op de persoonlijke wensen van de schaatser.

Tijdens een ‘aanmeet’ afspraak bij Viking worden alle mogelijkheden doorgelopen en uw wensen geïnventariseerd. Een Custom Made is het ultieme Viking product voor de zeer gevorderde schaatser. Alles is mogelijk, 100% stijf of met genoeg torsie, een smalle, brede of skeeler leest, met snij vaste sok of buckle, in elke gewenste kleur of uitvoering wordt de schoen op uw wensen afgestemd!

Neem contact met ons op om verdere informatie te ontvangen en om een afspraak bij de Viking schaatsenfabriek te maken, waar de gipsafdrukken van uw voeten worden gemaakt. Tijdens de aanmeet afspraak worden aan de hand van uw wensen de eigenschappen van de nieuwe schoen bepaald, waarna Viking aan de slag gaat voor u.

Wanneer de schoenen gereed zijn dan kunt u deze bij ons ophalen.

o Tijdsduur intake & aanmeten; rekent u op ongeveer 2 uur
o De aflevering & facturatie geschied via uw Viking specialist Straver schaatsen.
o De levertijd is circa 10 weken - vakanties en onvoorziene omstandigheden voorbehouden -
o De Custom made schaatsen worden bij ons doorgepast na levering door Viking. Wij informeren u wanneer de schaatsen klaar staan voor u.
o Bij vragen is contact of een vervolg afspraak bij Viking altijd mogelijk.

Custom Made schaatsen zijn bedoeld voor de topsporter of ervaren recreant, met de wens voor een stevige zeer nauw aangesloten schoen met specifieke eigenschappen. De handgemaakte schoenen van Viking zijn minder geschikt voor rijders met puur een vraag voor comfort of aanpassing op moeilijke voeten.

Custom Made vervolgpaar informeer naar prijs

Custom Made vervolgpaar met aanpassing  informeer naar prijs