Over ons

Straver Schaatsen is sinds 2008 in Nieuwendijk Noord-Brabant gevestigd. Daarvoor had Arie Straver in Andel een fietsenspeciaalzaak, met daarbij in de winter schaatsenverkoop. Toen lag het accent nog op Viking en Zandstra. Tegenwoordig is de verkoop sterk uitgebreid met Free-Skate, Nijdam, Apogee, Head, CCM en Salomon. 

Met de overgang van vestigingsplaats is de schaatsenhandel door Arie en Remy Straver samen opgepakt. Gezien de mooie ligging tussen de brede wateren van de Brabantse Biesbosch en de molentochten van Zuid-Holland, is het een ideale locatie voor een schaatsenspeciaalzaak in het Land van Heusden en Altena. 

Met ijsbanen in de omgeving - Rotterdam, Utrecht, Breda, Tilburg, Eindhoven en Dordrecht - zijn we naast natuurijsschaatsen (nordic skates) ook gericht op langebaanschaatsen. Als erkende Vikingspecialist meten we de thermoplastische modellen van Viking aan. Daarnaast hebben we door 30 jaar vakmanschap uitgebreide technische kennis en kunt u bij ons terecht voor ronding, slijpen, reparatie en advies.