Cruiser VC3 met Viking Cruiser I onderstel Bekijk groter

Cruiser VC3 met Viking Cruiser I onderstel

Nieuw product

Viking Cruiser 3, geschikt voor lange afstanden, natuurijs en de baan, is met het Carbon Manchet zeer stevig en stijf en gemaakt voor de veeleisende tourschaatser. De `Fisher Race fit´ schoenleest is speciaal ontworpen voor een krachtige afzet en maximale prestaties. De Viking Cruiser VC3 is te combineren met Viking I onderstel.

Meer details

60 Items

608,00 € incl. BTW

Meer informatie

De VC3 is een zeer stevige en stabiele schoen door de smalle aangesloten pasvorm en de verstevigende carbon kappen rond de enkel en hiel. De stijve zool biedt stevigheid in combinatie met genoeg torsie. De schoen is waterdicht en van duurzaam materiaal vervaardigd. De thermo binnenzool met aluminium aan de onderzijde en fleece aan de bovenzijde  zorgt voor comfortabele warme voeten.  De VC3 is  eenvoudig aan- en uit te trekken en de speciale snel sluiter zorgt voor strak en gemakkelijk aansnoeren.

De steun leverende  kappen van carbon rond de enkels zijn met een bijgeleverde sleutel te verstellen om kanten tegen te gaan. Het geanodiseerde aluminium Viking Cruiser onderstel is voorzien van Viking I staal. De Rottefella binding is eenvoudig in gebruik en zeer stevig.